- Strona główna
- Forum
- inne, zaburzenia osobowości
- Mam 23 lata i...
Mam 23 lata i jestem bardzo dziecinna oraz nieogarnięta życiowo. Oglądam bajki, bawię się patykami, chodzę po krawężniku itp.
Anonimowa
Marta Figurska
Nadal nie znasz odpowiedzi na nurtujące Cię kwestie?
Umów się na wizytę do jednego z naszych Specjalistów!
Zadaj to samo pytanie
Materiały wspierające

Agnieszka Włoszycka
Niepokój, który tańczy: ścieżka dla duszy w chaosie. Borderline jako zasób.
E-book dla osób z borderline to ciepły przewodnik pokazujący, że wrażliwość i intensywne emocje mogą być siłą. Zawiera 15 rozdziałów z ćwiczeniami, refleksjami i wskazówkami, które wspierają w budowaniu granic, relacji, spokoju i zaufania do siebie.

TwójPsycholog
Nie jesteś sam! Jak znaleźć pomoc krok po kroku?
Praktyczny przewodnik powstał z myślą o każdym, kto zmaga się z trudnościami psychicznymi i nie wie, gdzie szukać wsparcia. Bez względu na to, czy doświadczasz lęku, depresji, wypalenia czy po prostu potrzebujesz z kimś porozmawiać – zasługujesz na pomoc.

Instytut Psychoterapii i Rozwoju HiMind
Relacje
„Relacje” to krótki poradnik z praktycznymi wskazówkami i technikami, które pomagają lepiej rozumieć siebie i partnera, poprawiać komunikację oraz skuteczniej radzić sobie z codziennymi konfliktami.
Warto przeczytać

Zaburzenie osobowości z pogranicza - jak rozpoznać i leczyć borderline?

Spektrum osobowości – od stylu do zaburzenia

Zrozumieć osobowość borderline - czym jest zaburzenie osobowości z pogranicza?

Czy wszyscy ex są narcyzami?

Zobacz podobne

Zaburzenia osobowości - objawy, diagnoza i metody wsparcia
Zaburzenia osobowości mogą znacząco wpłynąć na codzienne życie. Objawiają się trudnościami w relacjach i nieadekwatnymi reakcjami. Rozpoznanie problemu i profesjonalna pomoc są kluczowe dla poprawy jakości życia osób zmagających się z tymi zaburzeniami.