- Strona główna
- Forum
- LGBTQIA+, zdrowie seksualne
- Miałem dziewczynę,...
Miałem dziewczynę, czuję się heteroseksualny i w przyszłości taki związek chciałbym budować. Mam jednak fetysz męskich stóp.
Mateusz
Łukasz Truchan
Mateuszu, jak sam napisałeś masz fetysz męskich stóp. Jest to fetysz stóp czy tylko męskich stóp? Są to fantazje czy praktyki? Z Twojej wypowiedzi można rozumieć, że występuje u Ciebie podniecenie seksualne na myśl o męskich stopach. Fantazjujesz o stapach do pełnej satysfakcji seksualnej czy urealniasz swoje fantazje ze stopami?
Z Twojej wypowiedzi wyłania się lęk przed orientacją homoseksualną, piszesz, że bardzo byś tego nie chciał? Skąd u Ciebie taki lęk, obawa a może strach? Czym dla Ciebie jest homoseksualizm?

Zobacz podobne
Drobnostka potrafi mnie wyprowadzić z równowagi.
Mąż coś mówi, a ja już przewracam oczami. Dzieci proszą o pomoc z lekcjami? Mam ochotę krzyknąć: "Czy nikt nie może sobie poradzić beze mnie?!" Najgorsze, że to nie jestem ja. Zawsze byłam cierpliwa, umiałam słuchać, tłumaczyć.
Teraz wystarczy, że ktoś odłoży kubek nie tam, gdzie trzeba, a ja wybucham. Po chwili, gdy emocje opadają, czuję się okropnie. Przepraszam, tłumaczę się, ale w środku zostaje frustracja.
Czy to normalne w menopauzie? Jak sobie z tym radzić, żeby nie ranić najbliższych i samej nie czuć się, jakbym traciła kontrolę nad sobą?