- Strona główna
- Forum
- kryzysy, psychoterapia, zaburzenia nastroju
- Witam, mam problemy...
Witam, mam problemy i zmagam się z depresją
Wiki
Agnieszka Stetkiewicz-Lewandowicz
Dzień dobry,
dobrze, że szuka Pani pomocy, sugerowałabym jak najszybsze zgłoszenie się na wizytę do psychiatry, a także rozpoczęcie psychoterapii. W wypadku trudności proszę skonsultować się ze specjalistą on-line lub zadzwonić na bezpłatną infolinię 116 123.
Pozdrawiam
Nadal nie znasz odpowiedzi na nurtujące Cię kwestie?
Umów się na wizytę do jednego z naszych Specjalistów!
Paula Rosa
Dzień dobry!
Na stronie www.forumprzeciwdepresji.pl znajdzie Pani zbiór numerów telefonów dla osób w kryzysie, większość z nich jest bezpłatna. Myślę, że to będzie najszybsza droga do otrzymania pomocy tu i teraz. Proszę także udać się na wizytę do lekarza psychiatry. Psychiatra jeśli uzna to za konieczne zaproponuje Pani leczenie farmakologiczne. Dodatkowo polecam Pani udział w psychoterapii, aby całościowo zmierzyć się z depresją. Depresja to choroba z którą można wygrać!
Pozdrawiam Panią serdecznie, Paula Rosa psycholog
Dorota Kuffel
Dzień dobry, martwi mnie to, co Pani pisze. Odpowiednim adresem jest terapeuta i psychiatra, który ewentualnie przepisze farmakologię. Może też Pani skorzystać z pierwszej sesji online, jeśli żywy kontakt jest zbyt trudny. Proszę sięgnąć po pomoc. Depresja jest trudnym doświadczeniem, ale w obecności uważnego i czułego terapeuty, można wynurzyć się na powierzchnię życia.
Przesyłam dużo ciepła
Dorota