- Strona główna
- Forum
- inne, psychoterapia, zaburzenia lękowe
- Tania psychoterapia...
Tania psychoterapia grupowa i grupa wsparcia w Krakowie na lęki i fobię społeczną – gdzie szukać?
Anonimowo
Dorota Kuffel
Witaj
Nie jestem z Krakowa, ale tam kończyłam szkolenie terapeutyczne. Takie informacje o grupach lub niskoplatnych terapiach pojawiają ma np. na grupach fejsbukowych. Możesz odnaleźć taka grupę na fb i poszukać posta lub sam zapytać o taką możliwość.
Powodzenia
Dorota
Nadal nie znasz odpowiedzi na nurtujące Cię kwestie?
Umów się na wizytę do jednego z naszych Specjalistów!
Piotr Ziomber
Dzień dobry
Warto zacząć od poszukiwania w sieci takich grup, terapie niskopłatne także często oferują psychoterapeuci w trakcie certyfikacji, z Pani problemami polecam nurt poznawczo - behawioralny.
Marzena Tomczyk
Dzień dobry. W sytuacji wskazania do podjęcia leczenia psychoterapeutycznego i ograniczeniach finansowych warto rozważyć skorzystanie z placówek, w których można podjąć leczenie finansowane z funduszy NFZ.
W każdym większym mieście są poradnie zdrowia psychicznego lub ośrodki psychoterapeutyczne oferujące psychoterapię zarówno w formie terapii grupowej, jak i indywidualnej. Także warto poszukać informacji.
Co prawda czas oczekiwania na miejsce może być dłuższy niż w prywatnym sektorze, jednakże w sytuacji
konieczności uwzględnienia finansów może okazać się to dobrym rozwiązaniem. Powodzenia!

Zobacz podobne
Witam od trzech tygodni przyjmuje seronil20 mg na nerwicę lękową, wcześnie był lek egzysta150, ale tyłem od niego teraz doszło jeszcze triticoxr, ponieważ odczuwałem i odczuwam lęk po przebudzeniu i utrzymuje się przez cały dzień jest trochę słabszy po południu muszę wspomagać się Aluprox 0,25