Czy cykle menstruacyjne między 29 a 35 dni są regularne?
Dzień dobry, jestem Agnieszka, mam 19 lat.
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad regularnością swoich cykli, wynoszą między 29 a 35 dni. Niektóre źródła podają, że regularne to takie, które różnią się o 2-3 dni, inne, że tydzień, wg jeszcze innych mam za długie i już sama nie wiem jak jest
Agnieszka

Dominika Jakubowska
Dzień dobry Agnieszko,
na Twoje pytanie najlepszej i najbardziej rzetelnej odpowiedzi udzieli lekarka/lekarz ginekolog. Gorąco zachęcam Cię do konsultacji z takim specjalistą. Podczas wizyty będziesz mogła rozwiać swoje wątpliwości, a jednocześnie wykonać badania profilaktyczne (lub dostać skierowanie).
Pozdrawiam serdecznie
Dominika

Katarzyna Kania-Bzdyl
Droga Agnieszko,
w celu rozwiania wątpliwości najlepiej umówić się na konsultację do odpowiedniego specjalisty, czyli do ginekologa.
Przygotuj sobie wszystko to, o co chciałabyś zapytać i umów spotkanie :)
Pozdrawiam,
Katarzyna Kania-Bzdyl

Justyna Czerniawska (Karkus)
Dzień dobry,
aby otrzymać rzetelną odpowiedź, myślę, że najlepiej będzie skierować to pytanie do lekarza ginekologa :)
Pozdrawiam serdecznie,
Justyna Czerniawska - psycholog, psychoterapeuta

Nadal nie znasz odpowiedzi na nurtujące Cię kwestie?
Umów się na wizytę do jednego z naszych Specjalistów!
Dobierz psychologaZobacz podobne
Mam wrażenie, że moje nastroje skaczą jak szalone – raz jestem pełna energii i szczęśliwa, a zaraz potem czuję się totalnie przybita, i to bez powodu. Strasznie mi to przeszkadza, szczególnie w relacjach z bliskimi. Nie wiem, co się dzieje, i zaczynam się zastanawiać, czy to coś takiego jak cyklotymia, coś o tym czytałam. Jak mogę sobie z tym poradzić?
Czy są jakieś sposoby, żeby lepiej kontrolować te zmiany nastrojów? I jak powiedzieć bliskim, że to nie jest coś, co robię specjalnie, tylko że naprawdę mnie to męczy?
Przydałyby mi się jakieś praktyczne rady, które pomogą mi ogarnąć siebie i poprawić relacje z innymi, bo teraz to wszystko czuję, jakby się sypało.