Czy cykle menstruacyjne między 29 a 35 dni są regularne?
Dzień dobry, jestem Agnieszka, mam 19 lat.
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad regularnością swoich cykli, wynoszą między 29 a 35 dni. Niektóre źródła podają, że regularne to takie, które różnią się o 2-3 dni, inne, że tydzień, wg jeszcze innych mam za długie i już sama nie wiem jak jest
Agnieszka
Dominika Jakubowska
Dzień dobry Agnieszko,
na Twoje pytanie najlepszej i najbardziej rzetelnej odpowiedzi udzieli lekarka/lekarz ginekolog. Gorąco zachęcam Cię do konsultacji z takim specjalistą. Podczas wizyty będziesz mogła rozwiać swoje wątpliwości, a jednocześnie wykonać badania profilaktyczne (lub dostać skierowanie).
Pozdrawiam serdecznie
Dominika
Nadal nie znasz odpowiedzi na nurtujące Cię kwestie?
Umów się na wizytę do jednego z naszych Specjalistów!
Katarzyna Kania-Bzdyl
Droga Agnieszko,
w celu rozwiania wątpliwości najlepiej umówić się na konsultację do odpowiedniego specjalisty, czyli do ginekologa.
Przygotuj sobie wszystko to, o co chciałabyś zapytać i umów spotkanie :)
Pozdrawiam,
Katarzyna Kania-Bzdyl
Justyna Czerniawska (Karkus)
Dzień dobry,
aby otrzymać rzetelną odpowiedź, myślę, że najlepiej będzie skierować to pytanie do lekarza ginekologa :)
Pozdrawiam serdecznie,
Justyna Czerniawska - psycholog, psychoterapeuta
Zobacz podobne

Agresja – przyczyny, rodzaje i sposoby radzenia sobie z problemem
Czy zastanawiałeś się kiedyś, dlaczego ludzie zachowują się agresywnie? Poznanie natury agresji może pomóc Ci lepiej zrozumieć to zjawisko i skuteczniej na nie reagować. W tym artykule przyjrzymy się różnym aspektom agresji, jej rodzajom i przyczynom.