Gdzie uzyskać kompleksową diagnozę psychologiczną na NFZ?
Dzień dobry,
gdzie można się udać w celu otrzymania kompleksowej diagnozy psychologicznej? Chodzi o wywiad, testy w kierunku ADHD, zaburzeń lękowych, zaburzeń osobowości.
Chodzi o zdefiniowanie problemu i opinię psychologiczną. Zależy mi na tym, żeby wykonać to na NFZ.
Pozdrawiam serdecznie
Tomek

Szymon Leszczyński
Dzień dobry
Poszukaj poradni psychologicznej na stronie:
terminyleczenia.nfz.gov.pl
Tam wyszukasz psychologa wg swojego województwa i miejscowości
Kolejnym krokiem jest kontakt z tymi placówkami i zapytanie czy takie usługi realizują.
Pozdrawiam
Szymon Leszczyński

Agnieszka Zając
Dzień dobry,
w Centrach Zdrowia Psychicznego realizowana jest pomoc i diagnoza psychologiczno - psychiatryczna, jak również opiniowanie w ramach NFZ. Proszę sprawdzić najbliższe Centrum według miejsca zamieszkania.
Pozdrawiam serdecznie,
Agnieszka Zając

Nadal nie znasz odpowiedzi na nurtujące Cię kwestie?
Umów się na wizytę do jednego z naszych Specjalistów!
Dobierz psychologaZobacz podobne
Dzień dobry, mam pewien problem, a raczej mój partner. Zdiagnozowano u niego zaburzenia somatyczne 2 lata temu, stosował farmakoterapię oraz uczęszczał na spotkania z psychiatrą, po roku zakończono leczenie. Od paru miesięcy ma nawroty. Moje pytanie brzmi - czy musi załatwić sobie skierowanie od lekarza rodzinnego, by móc zapisać się do psychiatry i psychologa na NFZ? Czy skierowanie nie jest wymagane?
Dzień dobry,
Poszukuję psychoterapii na NFZ w Krakowie, jest to dość pilna sprawa. Mam objawy depresyjne oraz lękowe.