- Strona główna
- Forum
- inne, kryzysy, zaburzenia nastroju
- Mysli samobojcze po...
Wstecz
Mysli samobojcze po rozpoczeciu leczenia psychiatrycznego - czy psychiatra moze skierowac pelnoletnia osobe do szpitala bez zgody?
Treść wrażliwaAnonimowo
Czy jeżeli powiem psychiatrze ze mam mysli samobojcze to może on na siłe kazac mnie zabrac do szpitala jezeli jestem pelnoletni? Na pierwszej wizycie zadal mi pytanie czy mam mysli samobojcze i powiedzialem ze nie, ale teraz sie one pojawiają i nie wiem co powiedziec na nastepnej wizycie jezeli o to zapyta. Czy mogą one byc spowodowane tym ze jestem na poczatku brania leków?
Zapytaj asystenta AI teraz
Asystent AI - anonimowo, bez logowania
Nie musisz czekać na odpowiedź specjalisty. Asystent AI odpowie od razu i podpowie, do kogo się zgłosić, jeśli będzie potrzebna pomoc.
Zadaj to samo pytanie
Asystent AI nie zastępuje psychologa ani pomocy w nagłych wypadkach.
Zobacz podobne
Czy przy myślach samobójczych na lekach przeciwdepresyjnych warto przyspieszyć wizytę u psychiatry?Treść wrażliwa
Zobacz odpowiedzi
Czy to normalne, że psychiatra uważa, że nic mi nie jest, pomimo wiedzy o moich niekończących się myślach samobójczych, samookaleczaniem się, atakami lękowymi i problemami z odżywianiem?
Zobacz odpowiedzi
Czy psychiatra może wystawić skierowanie na terapię po leczeniu depresji z napadami psychotycznymi i PTSD?
Zobacz odpowiedzi
Jak uzyskać pomoc psychiatryczną dla osoby z schizofrenią odmawiającej leczenia?
Zobacz odpowiedzi
Czuję, że sobie nie radzę, a psychiatra mówi, że wymyślam problemy – co robić?
Zobacz odpowiedzi
Wieloletnie leczenie psychiatryczne bez poprawy: czy to schizofrenia, psychoza czy zaburzenie osobowosci?
Zobacz odpowiedzi